Opvallende reacties

Bij Loredane schreef iemand:

Vond Loredane een erg leuke naam. Het stond samen met de namen: Lieselotte, Linde, Day, Méanne, Jinte en Jitte op mijn lijstje. Uiteindelijk is het Lieselotte geworden..maar nog steeds hou ik van deze naam. Vind het grappig dat ik de naam nog niet eerder hier was tegen gekomen..vandaar mijn reactie!
naar Loredane

Bij Taras schreef iemand:

Ik kwam deze naam laatst tegen in het nieuws. Russische naam, geloof ik. Er is ook een Hollywoodfilm uit 1962 die Taras Bulba (naar de naam van dehoofdpersoon). Heb er nooit eerder van gehoord, maar ik vind het een mooie, eenvoudige en beetje stoere naam.
naar Taras

Bij Annasté schreef iemand:

Annasté vind ik een prachtige naam. Sprookjesachtig en toch niet al te lang. Met een duidelijk maar chic einde. Heerlijk!
naar Annasté

Bij Tove schreef iemand:

Mooie, tijdloze naam. Ik heb een Tove bij mij in de klas gehad (ik ben juf) en dat was zo'n lief meisje! Haar zusje heet Mette. Ook zo'n mooie naam :).
naar Tove

Bij Elsa schreef iemand:

Ik vind Elsa helemaal geen oubollige naam, dan denk ik meer aan Geertruida of Truus. En tuttig ook niet, dan vind ik Isabella of Olivia betere voorbeelden. Elsa vind ik een lieve, vlotte maar ook stoere naam. Veel huisdieren heten ook Tessa, Jade, Luna, Max, Boris, Bo, Bella en ga zo maar door, ik denk niet dat er om die reden minder kinderen met die naam worden geboren. Daarnaast heet de hoofdrolspeler in 'Frozen' Anna, en laat dat nou eens de populairste naam in Nederland zijn ;)
naar Elsa

Bij Kato schreef iemand:

Wij hebben onze dochter zo genoemd, bijna drie jaar geleden. We vonden het een stoere naam met een oud-Hollandse klank. Het is een lieve, vlotte, maar ook eigenwijze tante nu :-)
naar Kato
meer opvallende reacties