0 bewaardZeeVanNamen

Gekozen namen

Veel mensen laten ons weten welke naam ze gekozen hebben, en vaak ook waarom. Dat vinden wij leuk én het kan jullie weer op ideeën brengen. Dit zijn de namen die onze bezoekers onlangs aan hun kinderen hebben gegeven:
Tijdloze naam!
Maxise Zoë Diane. Drie mooie namen die goed passen bij ons prachtige kind. Maxise is geboren op 22 januari. We hebben veel gehad aan deze website!
Zo een mooie tijdloze naam
Wij hebben onze dochter Roselet genoemd. We vinden Roselet stoer, klassiek en elegant!
We waren op zoek naar een mooie klassieke combinatie van namen. Het werd Vilinde Luana. De naam Vilinde, wat “toegewijd” betekent, past mooi bij de naam Luana (licht, dankbaar, genot).
Lief maar ook pittig.
Soïse Dea. We vinden de naam Soïse klassiek en uniek. De combinatie met Dea is vanwege de klank en de betekenis. Samen betekent het ‘godin van de wijsheid’. Soïse werd in augustus geboren
Stoere naam en kort

Populair in Nederland

Zoek je een overzicht van de namen die de afgelopen jaren in Nederland het meest zijn gegeven? We hebben hier ons overzicht van de gegevens van de Sociale Verzekeringsbank van de afgelopen jaren.

Zomaar een naam...

Marilise
ja
11
nee
1

Zomaar een naam...

Djordy
ja
6
nee
10

Dat is allemaal leuk en aardig als je jordy schrijft en het engels uitspreekt alleen doen de rest van de Nederlanders dat niet als ze de naam lezen met dj aan het begin dwing je de rest van de mensen ook om het uit te spreken zoals het er staat. Djordy dus en niet op ze hollands als jordy
13 april 2016

Ik vind het enorm geil
28 september 2017