ZeeVanNamen

Gekozen namen

Veel mensen laten ons weten welke naam ze gekozen hebben, en vaak ook waarom. Dat vinden wij leuk én het kan jullie weer op ideeën brengen. Dit zijn de namen die onze bezoekers onlangs aan hun kinderen hebben gegeven:
De stoerste meidennaam die we konden vinden.
Genoemd naar zijn overgrootvader.
Korte krachtige unieke naam voor ons prachtige dochtertje
Onze zoon heeft dit als tweede naam gekregen: vernoemd naar zijn grootvader.
Origineel en stoer
Omdat dit de stoerste naam is de d'r is.
Origineel, stoer, lief!
Omdat Liam de allermooiste naam is voor onze kerel.
Luuk is een populaire naam. We hebben getwijfeld of hij niet te populair is. Ik wil Luuk al jaren als naam. En Luuk is het geworden!
Onze dochter, geboren op 5 augustus, heet Valeia Celine. Wij houden van klassieke namen, liefst enigszins verwant aan de Latijnse taal. Al snel waren we eruit dat we als tweede naam iets wilden zoals Celeste of Celine. De eerste naam was het moeilijkst. Uiteindelijk werd het Valeia vanwege de sierlijke klank en de klassieke betekenis.
Basten: een stoere naam en past goed bij de namen van onze andere zoontjes.
Ons stoere ventje heet Nathan!
Na de geboorte nog veranderd van naam, hadden eigenlijk Loet, maar Ties paste op de één of andere manier veel beter. Zijn heel blij met deze stoere en tijdloze naam en ook leuk als hij ouder wordt. Ook past het goed bij zijn broers en zus; Cas, Lise en Sep :)
Elin, lief, hoor je niet vaak.
Fedde, stoer, komt niet veel voor.

Populair in Nederland

Zoek je een overzicht van de namen die de afgelopen jaren in Nederland het meest zijn gegeven? We hebben hier ons overzicht van de gegevens van de Sociale Verzekeringsbank van de afgelopen jaren.

Zomaar een naam...

Zeia
ja
36
nee
1

In Nederland is Zeia nog niet zo bekend, maar ik merk ook dat Zeia wel populairder wordt.
15 juni 2018

Zomaar een naam...

Aedan
ja
7
nee
1