Gekozen namen

Veel mensen laten ons weten welke naam ze gekozen hebben, en vaak ook waarom. Dat vinden wij leuk én het kan jullie weer op ideeën brengen. Dit zijn de namen die onze bezoekers onlangs aan hun kinderen hebben gegeven:
Wij kozen voor Soïse. Dit is een klassieke naam die qua betekenis in dezelfde sfeer zit als Sophia, maar wij vinden Soïse mooier klinken. Ook vinden wij het leuk dat Soïse minder vaak voorkomt dan Sophia.
We hebben onze dochter Fredie genoemd, vernoemd naar Frederika. We vinden het zon liefelijke naam.
Tijdens de zwangerschap zijn wij verliefd geworden op de naam Loveia. Wat een heerlijke naam. Het is de betekenis (ziel vervuld van liefde) maar ook de zachte elegante klank waar we ontzettend blij mee zijn. Loveia is geboren op 2 januari.
Wij hebben onze zoon Feder genoemd. Vinden de naam origineel, maar toch ook makkelijk uit te spreken en te onthouden. Ook vinden we de betekenis (veer of vredig (= afkorting van Italiaanse naam Federico) erg mooi. Blij met onze Feder :-)
Liene Roos
Stoere, klassieke jongensnaam.
Onze kleine dame heeft de naam Valeine gekregen. En de naam past goed bij haar! Want onze Valeine is (gelukkig) sterk en gezond en als we eerlijk zijn, is ze zelfs nu al invloedrijk... Haar naam past helemaal bij haar karakter! :)
Een mooie tijdloze naam die vrolijkheid en zelfvertrouwen uitstraalt.
Vlot, niet te algemeen, speels, klinkt mooi. Lief. Nine: Klassiek. Lief, sierlijk.
Mila, de naam die wij vonden passen na haar geboorte.
volgende

Populair in Nederland

Zoek je een overzicht van de namen die de afgelopen jaren in Nederland het meest zijn gegeven? We hebben hier ons overzicht van de gegevens van de Sociale Verzekeringsbank van de afgelopen jaren.

Zomaar een naam...

Savier
ja
7
nee
3