0 bewaardZeeVanNamen

Jongensnamen. Stoer, lief, klassiek, kort, lang en alles ertussenin

Zoek je een mooie jongensnaam dan ben je hier op de preciés goede plek. Bij ons vind je er duizenden én wij helpen je de mooiste, meest klassieke of stoerste namen te vinden.

Klik meteen door naar:

Tips bij het kiezen

Er zijn een paar dingen om op te letten als je een naam uitzoekt. Is een naam lastig te spellen? Is de naam die je kiest ook geschikt voor een volwassene? Alle tips die we hebben vind je hier.

Populaire jongensnamen

De populairste meisjes- en jongensnamen vanaf 2011 tot nu hebben we voor je samengesteld in dit overzicht van top 20-namen. Maar, wel even een tip: laat je niet teveel leiden door wat nu hip is; er zijn zoveel minder populaire maar prachtige namen dat goed zoeken zin heeft. Sommige namen in opkomst zijn bijvoorbeeld echt de moeite waard.

Nu populair

Twijfel je over een paar namen?

Veel mensen hebben dat en soms kan een beetje hulp geen kwaad. Je kunt bij ons altijd aan de rest van de bezoekers vragen hoe zij zouden kiezen. Dat doe je bij de peilingen, waar al enorm veel mensen hun twijfel aan anderen hebben voorgelegd. Vul twee namen in en zie hoe de dagen en weken, misschien zelfs maanden daarna de stemming zich ontwikkelt.

Ken je jongensnamen die ontbreken op ZeeVanNamen.nl?

We ontvangen heel graag namen die we nog niet hebben. We hebben er al zo veel, maar er kan er altijd nog wel wat bij. Ken je een mooie naam die we niet hebben, stuur hem op!