ZeeVanNamen

Gekozen namen

Onze pasgeboren dochter heet Laudet. We vinden dit een leuke stoere naam. Laudet heeft dezelfde oorsprong als Laura en Laurine, maar is wat vlotter en stoerder. Laudet is krachtig en klassiek!
Lea, korte leuke naam die in Nederland niet al te vaak voorkomt
Aleste Maxise. We hebben verschillende favoriete namen op onze lijstjes gehad en uiteindelijk vonden we deze namen het mooist. De volgorde is ook bewust zo gekozen: twee klassieke namen waarvan de laatste eindigt op –ise. Aleste Maxise... zo is het precies goed.
Vlot duidelijk stoer
Jessy voor ons jongetje. Lief en stoer.
Emilio . Omdat we hem mooi vinden en omdat het bij de naam van zijn broer jairo past
Florei Yulene Else. Deze namen hebben een zachte subtiele klank en passen goed bij elkaar. Florei vinden we vrolijker dan Floria en ook de Scandinavische sfeer past bij ons.
Wij kozen voor de naam Celoë omdat dit een mooie klassieke naam is die net wat zeldzamer is dan Celine, Celena of Celeste.
Tijdloos.

Populair in Nederland

Zoek je een overzicht van de namen die de afgelopen jaren in Nederland het meest zijn gegeven? We hebben hier ons overzicht van de gegevens van de Sociale Verzekeringsbank van de afgelopen jaren.

Zomaar een naam...

Lesley
ja
7
nee
5

Ik vind hem niet super, een beetje... jongensachtig. Ik zou hem aan mijn dochter niet geven en voor een jongen weet ik wel leukere namen. Nee, dit is niet zo mijn ding.
5 juni 2019