ZeeVanNamen

Namen, namen en nog eens namen

Een naam vinden voor je kind is helemaal niet zo eenvoudig. Je hebt meer keuzevrijheid dan ooit, maar daardoor wordt het alleen maar lastiger. Wil je een originele naam? Een hippe naam? Exotisch? Of juist een klassieke, eenvoudige naam?

› meisjesnamen› jongensnamen

Een naam kies je ook niet zomaar: jouw kind zal er zijn of haar leven lang mee moeten doen. Wij van ZeeVanNamen.nl kunnen je helpen, want hebben niet alleen duizenden en duizenden babynamen (en we ontvangen nog dagelijks nieuwe), we bieden ook nog eens allerlei verschillende handige manieren om door al die namen te struinen.

Stoer, hip, klassiek?

Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de meest populaire namen en je kunt zoeken op 'stoere namen', 'hippe namen', etc. Je ziet bij elke naam andere namen die erop lijken en we hebben een lange lijst met namen die door onze bezoekers gekozen zijn.

Inspiratie

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan in voor onze mailing. Je ontvangt dan twee keer per week een mailtje met een handvol willekeurige babynamen. Zo kom je makkelijk op ideeën.

Tips

Trouwens, eigenlijk is 'babynamen' een vreemd begrip. Je zoekt immers niet alleen een naam voor een baby, maar ook voor een volwassene. Hou daar rekening mee in je keuze! En er zijn meer dingen waar je op kunt letten. Bijvoorbeeld de aansluiting op je achternaam, de initialen van een eventueel broertje of zusje, etc. Een uitgebreide lijst nuttige tips vind je hier.

Geboortekaartjes

Oh ja, zoek je ook nog een geboortekaartje? Kijk dan eens op ons overzicht van meer dan veertig webshops voor geboortekaartjes.

Kortom, ZeeVanNamen.nl is dé site als je een naam voor je kindje zoekt.