Gekozen namen

Veel mensen laten ons weten welke naam ze gekozen hebben, en vaak ook waarom. Dat vinden wij leuk én het kan jullie weer op ideeën brengen. Dit zijn de namen die onze bezoekers onlangs aan hun kinderen hebben gegeven:
Maren, prachtige elegante naam
Heerlijke naam. Origineel, lief en mooi. Helemaal van deze tijd.
Onze prachtige tweeling is geboren! De dames heten Soïse en Aleste. Twee mooie originele namen die goed bij elkaar passen!
Creatief en verrassend, maar ook modern, zacht en vrolijk. De perfecte naam voor onze dochter.
Omdat wij het een prachtige tijdloze naam vinden. Ik weet eigenlijk al een hele tijd dat Chris een van mijn favoriete jongens namen is.
Onze dochter heeft de naam Emeia gekregen. Het is een mooie vrolijke meisjesnaam met een zonnige betekenis! Hartelijk dank, het is een fijne website.
Wij hebben voor Nina gekozen omdat we het vooral een tijdloze en elegante naam vinden. Er worden tegenwoordig wel best wat kinderen Nina genoemd maar dat vinden we niet erg.
De naam Celoë klinkt prachtig en is redelijk zeldzaam. Liselle vonden wij er mooi bij passen als tweede naam. Wij zijn heel blij met onze dochter Celoë Liselle.
Deze naam past bij haar zus Cécile.
Toen we de naam Aiolin zagen, waren we meteen verkocht. Topsite!!!
Leuke, zachte, korte naam. De naam past bij die van haar zus Veria.
Wat een prachtige namen staan er op deze website. Vooral de lijst met onbekende namen is leuk en inspirerend wanneer je op zoek bent naar iets buitenlands of origineels. De roepnaam van onze dochter is Lovia geworden, gevolgd door Maxise als mooie tweede naam.
Shenna en Kenzo, het zijn 2 krachtige namen.
Kort, stoer. Past mooi bij de namen van zijn broers Art en Cas.
Wij hebben Femme als naam voor onze dochter gekozen, het is origineel en komt niet vaak voor. Maar vooral heel mooi.
Omdat wij het een stoere meisjesnaam vinden.
Shane / Aimée

Populair in Nederland

Zoek je een overzicht van de namen die de afgelopen jaren in Nederland het meest zijn gegeven? We hebben hier ons overzicht van de gegevens van de Sociale Verzekeringsbank van de afgelopen jaren.

Zomaar een naam...

Raeven
ja
66
nee
13

Ik vind dit echt een top naam! Ben nog niet eens zwanger, maar mocht ik nog een dochter krijgen gaat ze zo heten. Past naar mijn mening ook perfect bij de naam van mijn dochter Meadow..
15 september 2015